Presentatie eerste cleantechrapport in aanwezigheid van minister Philippe Muyters

21-10-2014

i-Cleantech Vlaanderen organiseerde haar eerste grote conferentie en presenteerde haar eerste cleantechrapport in aanwezigheid van de Vlaamse cleantech community waaronder tientallen captains of industry, diverse gouverneurs, politici en de top van de ambtenarij.

Twee jaar na haar oprichting onderhoudt i-Cleantech Vlaanderen contacten met maar liefst 700 Vlaamse bedrijven en 30 kennisactoren. i-Cleantech Vlaanderen volgt de actuele megatrends op de voet zoals energiebevoorrading, waterschaarste, materiaalafhankelijkheid en mobiliteitsgarantie. Onze netwerkorganisatie heeft een goed overzicht van waar cleantech opduikt en hoe het kan worden toegepast. Met deze ervaring leveren we een actieve bijdrage in het samenbrengen van innovatie, economie en ook buitenlandse handel. 

Vanuit deze unieke positie organiseerde i-Cleantech Vlaanderen haar eerste Cleantech Connected. Daar werd aan de Vlaamse cleantech community een uitdagend programma geserveerd met topsprekers als James Woudhuysen, Daan Roosegaarde, Mario Fleurinck en een debat met experten over de betekenis van cleantech voor Vlaanderen, Europa en internationaal. Andere thema’s die aan bod kwamen waren Industrie 4.0, de weg van de toekomst, nieuwe energiesystemen en de financiering van de transities.

Aankomende events

Aankomend event

Video