Word partner van Spaanse topbedrijven CAF, Iberdrola of Indra op 14/11 in Brussel

Pitch op 14 november 2018 jouw cleantechoplossing aan één van deze drie Spaanse topbedrijven: CAF, Iberdrola of Indra. Iberdrola is onder andere op zoek naar systemen voor energieopslag en diverse toepassingen voor zonne-energie. Wie weet word jij hun nieuwe partner?

Naar welke cleantechoplossingen zijn deze Spaanse topspelers op zoek?

  • CAF: HVAC-systemen voor rollend materieel
  • Iberdrola: systemen voor energieopslag, reactieve compensatieapparatuur, omvormers voor zonne-energie, zonnevolgers en vaste structuren, zonne-energie EPC-contractors met ervaring in Australië en Zuid-Afrika, onderhouds- en asset managementdiensten voor zonnecentrales.
  • Indra: technologie voor smart city-toepassingen, voor digitale identiteit of voor de nieuwe collaboratieve economie (zoals Internet of Things, digitale platformen en Blockchain)

Bied jij een innovatieve oplossing aan voor de cleantechuitdagingen van één van deze Spaanse topspelers? Kom dan jouw innovatieve technologie voorstellen op de trefdag op 14 november 2018. 
Inschrijven kan tot 21 september 2018. Enkel de door CAF, Iberdrola en Indra geselecteerde bedrijven kunnen deelnemen aan de trefdag.

Meer informatie

Aankomende events

Aankomend event