Europese cleantechclusters brengen innovatieve KMO’s en grote bedrijven samen

SCALE-UP is een samenwerking tussen vijf Europese cleantechclusters uit België, Denemarken, Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Zweden. Het doel is om samen de marktintroductie van innovatieve cleantechproducten of -diensten te versnellen. In 2017-2018 stelden 504 KMO's tijdens 32 meet the buyer events hun cleantechoplossingen voor aan 44 buyers waaronder ABB, Beaulieu International Group, City of Kopenhagen, Ørsted, Port of Rotterdam, Eneco, ENGIE Electrabel, Siemens en Skanska.

Met SCALE-UP verscherpen we de cleantechradar van grote bedrijven en brengen we innovatieve start-ups letterlijk tot aan hun voordeur om zich voor te stellen. Daaruit ontstaan samenwerkingen, try-outs en pilots die anders nooit zouden zijn ontstaan. Schone technologie detecteren is dus even belangrijk als schone technologie uitvinden. De vijf Europese cleantechclusters bundelen met SCALE-UP hun krachten en bieden bedrijven hierdoor een veel bredere scope.

Ben je actief in een groot bedrijf en wens je de juiste partner en oplossing te vinden voor jouw specifieke aankoopbehoefte in cleantech? Ben je op zoek naar cleantechproducten of -diensten om jouw business te verduurzamen? Wens je in contact te komen met innovatieve KMO's in Europa? Cleantech Flanders selecteert op basis van jouw cleantechbehoefte internationaal de juiste KMO's. Tijdens het Meet the buyer event pitchen de geselecteerde KMO's hun oplossing voor jouw cleantechbehoefte(s).

Partners

Aankomende events

Aankomend event