CAPTURE Gent Congres over cleantech en circulaire economie

23
Oktober

Het eerste congres van CAPTURE over cleantech en circulaire economie. Elke Gentse ondernemer kan hier duurzame ideeën opdoen.

Het onderzoekscentrum CAPTURE organiseert op woensdag 23 oktober 2019 zijn eerste congres. Het centrum werkt aan technologische oplossingen rond het hergebruik van plasticafval, afvalwater en CO2. Ook geïnteresseerd in de evoluties op het vlak van circulaire economie en cleantech? Dan is dit congres een must.

Het congres

Dat vindt plaats op woensdag 23 oktober in de Aula in de Volderstraat. Alle geïnteresseerden zijn welkom. Ook ondernemers kunnen hier duurzame ideeën opdoen. Van 16 tot 18 uur zijn er (Engelstalige) lezingen over de activiteiten van CAPTURE en circulaire economie. Keynotespreker is Janez Potocnik, voormalig  Europees commissaris Wetenschap en Onderzoek & Milieu. Tijdens de aansluitende receptie kan je op een cleantech-beurs met verschillende projecten kennis maken. Er is ook een publiekspoll, waarna professoren uitleg geven over de thema’s die komen bovendrijven en de daaraan verbonden uitdagingen en oplossingen.

Aankomende events

Aankomend event

Locatie

Universiteitsaula
Volderstraat