Barcelona Smart City Expo

19-20
November

In het kader van Smart City Expo te Barcelona wordt op 19 en 20 november 2019 een Smart City Brokerage Event  georganiseerd waar u tijdens korte meetings nieuwe contacten kan leggen met bedrijven, instellingen en overheden die werken aan de uitdagingen voor steden in de 21ste eeuw. Steden worden momenteel geconfronteerd met allerlei uitdagingen op het vlak van mobiliteit, energieverbruik, gezondheidszorg etc. Daarom komen experts uit de industriële en academische wereld, onderzoekscentra, investeerders en topbedrijven samen met internationale, nationale, regionale en stedelijke vertegenwoordigers ter bevordering van de efficiënte en duurzame ontwikkeling van steden. 

Smart City Expo is "the place to be" voor bedrijven en instanties die inzetten op de slimme stad van de toekomst en waar Enterprise Europe Network contacten wil bevorderen. Vorig jaar namen er meer dan 400 bedrijven deel aan de matchmaking vanuit 35 landen. Op dit ogenblik zijn er voor de editie 2019 al meer dan 100 firma's uit 17 landen aangemeld. Wees er ook bij en ontmoet diegenen die samen met u aan de toekomst willen werken!

Aankomende events

Aankomend event

Prijs

Deelname is gratis en staat open voor zowel exposanten als bezoekers, maar je moet over een toegangsticket van de Smart City Expo beschikken. Als je meer dan twee meetings hebt, krijg je een korting van 50% op de prijs van een toegangsticket voor de Expo of 25% op het Conferentie ticket.

Locatie

Fira de Barcelona (Gran Via Venue)
Avinguda Joan Carles I
5808908 Barcelona