Fitness World Denemarken zoekt energiebesparende oplossingen

30
Oktober

CLEAN Denmark en Interreg North Sea Region, onze partners in SCALE-UP, organiseren een Meet the Buyer event met Fitness World op 30 oktober in Kongens Lyngby, Denmark.

Op dinsdag 8 oktober wordt er een webinar gehouden waar Fitness World hun uitdagingen zal presenteren en u de gelegenheid krijgt om vragen te stellen. Inschrijven voor het webinar kan hier.

Fitness World Denmark is Denemarken's grootste keten van fitnesscentra met 190 fitnesscentra verspreid over het land, bijna 500.000 leden en meer dan 4.000 werknemers. Fitness World wil de meest "groene" fitnessketen ter wereld worden. Daarom nodigen wij technologiebedrijven met energiebesparende oplossingen uit om hiervoor voorstellen te presenteren.

Concreet is Fitness World op zoek naar oplossingen omtrent:

  • Verbetering van de werking van de centra, zowel wat de financiële aspecten als de klimaat- en CO2-voetafdruk betreft
  • De centra op een uniforme manier beheren en controleren vanuit het hoofdkantoor

Meer informatie over de cleantechbehoeften van Fitness World vind je hier.

Tijdens het event neem je deel aan one-to-one meetings met Fitness World en krijg je de kans om jouw cleantechoplossing voor te stellen aan de beslissingsnemers.

Wens je deel te nemen aan dit Meet the Buyer event? Contacteer dan Frans Snijkers door een e-mail te sturen naar frans.snijkers@cleantechflanders.com. Vermeld kort welke cleantechoplossing je wenst voor te stellen.

SCALE-UP is een samenwerking tussen zes Europese cleantechclusters uit België, Denemarken, Duitsland, Nederland, het Verenigd Koninkrijk enZweden. Het doel is om samen de marktintroductie van innovatieve cleantechproducten of -diensten te versnellen. 

Meer weten over SCALE-UP?

Aankomende events

Aankomend event

Locatie

Anker Engelunds Vej 1
2800 Kongens Lyngby
Denmark