Green Energy Park zoekt oplossingen voor multi-energienet

20
November

Cleantech Flanders organiseert, samen met Interreg North Sea Region, onze partner in SCALE-UP, een Meet the Buyer event met Green Energy Park op 20 november 2019 in Brussel. 

Green Energy Park (GEP) is een expertisecentrum op het gebied van duurzame energiesystemen, mobiliteit, slimme regio's en gezondheidszorgtechnologie. Een on-site groen datacenter biedt voldoende capaciteit om berekeningen door onderzoeksinstituten en bedrijven te ondersteunen.

Concreet is Green Energy Park op zoek naar oplossingen omtrent:

  • Techno-economische blauwdruk voor een CO2-neutraal multi-energienetwerk in Green Energy Park (GEP) in Zellik, het aangrenzende bedrijvenpark en de nabijgelegen woonwijk
    • Technische opzet
    • Economische opzet
    • Communicatieprotocollen
    • Opzetten van een wettelijk en regelgevend kader

Meer informatie over de cleantechbehoeften van Green Energy Park?

Tijdens het event neem je deel aan one-to-one meetings met Green Energy Park en krijg je de kans om jouw cleantechoplossing voor te stellen aan de beslissingsnemers.

Wens je deel te nemen aan dit Meet the Buyer event? Contacteer dan Stefanie De Smet door een e-mail te sturen naar stefanie.desmet@cleantechflanders.com. Vermeld kort welke cleantechoplossing je wenst voor te stellen aan Green Energy Park.

SCALE-UP is een samenwerking tussen zes Europese cleantechclusters uit België, Denemarken, Duitsland, Nederland, het Verenigd Koninkrijk enZweden. . Het doel is om samen de marktintroductie van innovatieve cleantechproducten of -diensten te versnellen. Meer weten over SCALE-UP?

Aankomende events

Aankomend event

Locatie

Brussels Expo - Hall 10
Avenue de Miramar 11
1020 Brussel (België)