Blue Gate Antwerp zoekt duurzame oplossingen voor mobiliteitshub

20
November

Cleantech Flanders organiseert, samen met Interreg North Sea Region, onze partner in SCALE-UP, een Meet the Buyer event met Blue Gate Antwerp op 20 november 2019 in Brussel. 

Blue Gate Antwerp (BGA) is het klimaatneutrale bedrijvenpark voor innovatieve bedrijven met een duidelijk omschreven ambitie: lineaire groei door circulaire activiteiten. De site ligt net naast Antwerpen.

Het is de ambitie van BGA om op de site een mobiliteitshub te ontwikkelen, die een evolutie naar fossielvrije en gedeelde mobiliteitsdiensten ondersteunt zowel voor de site als voor de stad.

Concreet is Blue Gate Antwerp op zoek naar oplossingen omtrent:

  • Sustainable fossil free mobility
  • Organising mobility hub

Meer informatie over de cleantechbehoeften van Blue Gate Antwerp?

Tijdens het event neem je deel aan one-to-one meetings met Blue Gate Antwerp en krijg je de kans om jouw cleantechoplossing voor te stellen aan de beslissingsnemers.

Wens je deel te nemen aan dit Meet the Buyer event? Contacteer dan Stefanie De Smet door een e-mail te sturen naar stefanie.desmet@cleantechflanders.com. Vermeld kort welke cleantechoplossing je wenst voor te stellen aan Blue Gate Antwerp.

SCALE-UP is een samenwerking tussen zes Europese cleantechclusters uit België, Denemarken, Duitsland, Nederland, het Verenigd Koninkrijk enZweden. . Het doel is om samen de marktintroductie van innovatieve cleantechproducten of -diensten te versnellen. Meer weten over SCALE-UP?

Aankomende events

Aankomend event

Locatie

Brussels Expo - Hall 10
Avenue de Miramar 11
1020 Brussel (België)