Vopak zoekt duurzame oplossingen voor schone bulkopslag

08
Oktober

Op 8 oktober organiseert Cleantech Flanders een Meet the Buyer event met Vopak in Singapore.

Royal Vopak is 's werelds meest toonaangevende onafhankelijke tankopslagbedrijf. Ze exploiteren een wereldwijd netwerk van terminals op strategische locaties langs belangrijke handelsroutes. Met een geschiedenis van meer dan 400 jaar en een sterke focus op duurzaamheid, zorgt Vopak voor veilige, efficiënte en schone opslag en behandeling van vloeibare bulkproducten en gassen.

Concreet is Vopak op zoek naar oplossingen omtrent:

  • energieopwekking
  • water
  • duurzame werkplek
  • digitale & energietransitie

Meer informatie over de cleantechbehoeften van Vopak?

Tijdens het event neem je deel aan one-to-one meetings met Vopak en krijg je de kans om jouw cleantechoplossing voor te stellen aan de beslissingsnemers.

Wens je deel te nemen aan dit Meet the Buyer event? Contacteer dan Frans Snijkers door een e-mail te sturen naar frans.snijkers@cleantechflanders.com. Vermeld kort welke cleantechoplossing je wenst voor te stellen aan Vopak.

SCALE-UP is een samenwerking tussen zes Europese cleantechclusters uit België, Denemarken, Duitsland, Nederland, het Verenigd Koninkrijk enZweden. . Het doel is om samen de marktintroductie van innovatieve cleantechproducten of -diensten te versnellen. Meer weten over SCALE-UP?

 

Aankomende events

Aankomend event

Locatie

Cleantech Forum Asia
Sheraton Hotel
Singapore