PSA zoekt duurzame innovaties voor nieuwe containerhaven

08
Oktober

Op 8 oktober organiseert Cleantech Flanders een Meet the Buyer event met PSA in Singapore.

Als toonaangevende wereldwijde havengroep, is PSA op zoek naar oplossingen voor energiebeheer en slimme engineering.

PSA beheert en exploiteert containerterminals en aanverwante bedrijven in de haven van Singapore. Het bedrijf is actief in vijf regio’s: Zuidoost-Azië, Midden-Oosten en Zuid-Azië, Noordoost-Azië, Europa en het Middellandse-Zeegebied en Amerika. PSA heeft belangrijke activiteiten in Singapore en Antwerpen.

Concreet is PSA op zoek naar oplossingen omtrent:

  • Duurzaamheid: oplossingen, relevant voor een haven, die het energieverbruik beheren, energie genereren en regenereren, materialen en verbruiksgoederen recyclen en de uitstoot verminderen.
  • Smart Engineering: machines, apparatuur en systemen die nieuwe opportuniteiten kunnen detecteren, erop kunnen reageren en oplossingen kunnen ontwikkelen

Meer informatie over de cleantechbehoeften van PSA?

Tijdens het event neem je deel aan one-to-one meetings met PSA en krijg je de kans om jouw cleantechoplossing voor te stellen aan de beslissingsnemers.

Wens je deel te nemen aan dit Meet the Buyer event? Contacteer dan Frans Snijkers door een e-mail te sturen naar frans.snijkers@cleantechflanders.com. Vermeld kort welke cleantechoplossing je wenst voor te stellen aan PSA.

SCALE-UP is een samenwerking tussen zes Europese cleantechclusters uit België, Denemarken, Duitsland, Nederland, het Verenigd Koninkrijk enZweden. . Het doel is om samen de marktintroductie van innovatieve cleantechproducten of -diensten te versnellen. Meer weten over SCALE-UP?

 

Aankomende events

Aankomend event

Locatie

Cleantech Forum Asia
Sheraton Hotel
Singapore