Cleantech@China workshops: waag nu de sprong

17
Juni

Wil je met jouw duurzaam en innovatief product de sprong naar China wagen? En ben je op zoek naar ondersteuning? Schrijf dan in voor de Cleantech@China workshops op 17 juni in Leuven. Samen met bedrijven uit gelijkaardige sectoren werken we een voorstel uit om in te spelen op de Chinese noden.

Hoe inspelen op de cleantechbehoeften van China?

Een beperkt aantal bedrijven heeft al ervaring met China en anderen bekijken alvast de mogelijkheden. De ideale kans om samen te werken en samen de sprong naar de Chinese markt te wagen. Tijdens de Cleantech@China workshops willen we die krachten en kennis dan ook bundelen. We denken hierbij aan bijkomende waterzuiveringstechnieken of duurzame gevelbekledings-technieken bij stadsonwikkelingsprojecten.

Zet de ultieme stap en schrijf alvast in

De sprong naar China kan misschien de ultieme stap zijn voor jouw bedrijf. Ontdek dit tijdens de Cleantech@China workshops onder begeleiding van cleantechdeskundigen van Cleantech Flanders, Voka - Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant en de provincies Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Bekijk hier het programma of schrijf je meteen in.

Dit event wordt georganiseerd in het kader van het Interprovinciaal Internationalisatie Project China Cleantech (I²PCC). I²PCC is een gezamenlijk project van de provincies Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant, met de steun van Cleantech Flanders en Flanders Investment & Trade, BCECC en VCKK. Het project ontvangt financiële steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO). Meer informatie over I²PCC.

Partners

Aankomende events

Aankomend event

Sprekers

Programma

11:30 Ontvangst en lichte lunch met Oosterse hapjes
12:15 Plenaire intro: I²PCC 4 you
  • Algemeen kader project (doelstellingen, partners en tijdspad)
  • Cleantechuitdagingen in China
  • Mogelijkheden van I²PCC voor bedrijven, zoals de prinselijke missie in november 2019
12:30 6-tal sectorworkshops

Deze workshops zijn gericht op het leren kennen van elkaars mogelijkheden en het ontdekken van toekomstige samenwerkingen. Je kiest één van deze themaworkshops bij jouw inschrijving*:

  • Afval (zowel sorteren, recycleren als verwerken van huishoudelijk als industrieel afval)
  • Duurzaam bouwen (van nieuwe stadswijken in al zijn facetten)
  • Emissies (lucht, water, bodem)
  • Energie (zowel kleinschalige energieproductie als smart grids als opslagsystemen) & Mobiliteit (elektrisch en waterstof)
13:55 Wrap-up
14:00 Aansluitende infosessie 'Zakendoen in China: vroeger en nu'
  • Duopresentatie door Bart Horsten en Jimmy Yu.
15:00 Netwerkdrink

Prijs

Deze workshop is gratis, maar inschrijven is wel verplicht.

Locatie

Provinciehuis Vlaams-Brabant
Provincieraadszaal en Foyer
Provincieplein 1
3010 Leuven