De haven van Rotterdam zoekt innovatieve batterijtechnologie

12
Oktober

Op 12 oktober 2018 organiseren Rotterdam en Clean Tech Delta, onze partners in SCALE-UP, een Meet the Buyer event met de haven van Rotterdam. Als grootste Europese haven is het Havenbedrijf op zoek naar onder andere innovatieve batterijtechnologieën voor binnenvaartschepen. 

De haven van Rotterdam wil hun CO2-uitstoot drastisch verlagen en is hiervoor ook op zoek naar de volgende innovatieve oplossingen:

  • Circulaire en bio-based initatieven voor bijvoorbeeld chemische stoffen en brandstoffen
  • Hernieuwbare energie zoals wind, zon en geothermie
  • Waterstof en andere elektrificatie technologieën

Meer informatie over de cleantechbehoeften van de haven van Rotterdam vind je hier.

Tijdens het event neem je deel aan one-to-one meetings met de haven van Rotterdam en krijg je de kans om jouw cleantechoplossing voor te stellen aan de beslissingsnemers.

Wens je deel te nemen aan dit Meet the Buyer event? Contacteer dan Frans Snijkers door een e-mail te sturen naar frans.snijkers@cleantechflanders.com. Vermeld kort welke cleantechoplossing je wenst voor te stellen aan de haven van Rotterdam.

SCALE-UP is een samenwerking tussen vijf Europese cleantechclusters uit België, Denemarken, Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Zweden. Het doel is om samen de marktintroductie van innovatieve cleantechproducten of -diensten te versnellen. Meer weten over SCALE-UP?

Aankomende events

Aankomend event