Milgro zoekt innovatieve technologieën om reststromen te valoriseren

12
Oktober

Op 12 oktober 2018 organiseren Rotterdam en Clean Tech Delta, onze partners in SCALE-UP, een Meet the Buyer event met Milgro in Rotterdam. Als marktleider in onafhankelijk afval- en grondstoffenmanagement is Milgro op zoek naar innovaties om reststromen te valoriseren.

Wastelab, het innovatiecentrum van de Milgro Groep, focust zich op de verwerking, recycling en valorisatie van afval- en reststromen. Milgro is momenteel op zoek naar innovatieve oplossingen voor de verwerking van de volgende afvalstromen:

  • Verontreinigde plastic folie;
  • Klein gevaarlijk afval dat bijvoorbeeld lood, chroom of cadmium bevat;
  • Groenafval zoals snijbloemen;
  • Organisch restafval en fruit- en groenteafval.

Meer informatie over de cleantechbehoeften van Milgro vind je hier.

Tijdens het event neem je deel aan one-to-one meetings met Milgro en krijg je de kans om jouw cleantechoplossing voor te stellen aan de beslissingsnemers.

Wens je deel te nemen aan dit Meet the Buyer event? Contacteer dan Frans Snijkers door een e-mail te sturen naar frans.snijkers@cleantechflanders.com. Vermeld kort welke cleantechoplossing je wenst voor te stellen aan Milgro.

SCALE-UP is een samenwerking tussen vijf Europese cleantechclusters uit België, Denemarken, Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Zweden. Het doel is om samen de marktintroductie van innovatieve cleantechproducten of -diensten te versnellen. Meer weten over SCALE-UP?

Aankomende events

Aankomend event