Beaulieu zoekt innovatieve oplossingen om polymeren te recycleren

28
November

Op 28 november 2018 organiseert Cleantech Flanders een Meet the Buyer event met Beaulieu in Brussel. De Europese marktleider in vloerbedekking zoekt innovatieve cleantechoplossingen om polymeren uit vloerbekleding te recycleren of op te waarderen.

De Beaulieu International Group bestaat uit drie business units: de productie van vloerbedekking, de productie van polypropyleenkorrels voor tal van toepassingen en de activiteiten rond vezels, garens, technisch textiel en technische platen.

Concreet is Beaulieu op zoek naar innovatieve technologieën om vloerbedekking uit polymeer te recycleren. Maar ook naar milieuvriendelijke technieken om bijvoorbeeld tapijten te reinigen of te bedrukken. Verder is Beaulieu op zoek naar cleantechoplossingen om het productieproces voor de afwerking van zachte vloeren te verduurzamen. Meer informatie over de cleantechbehoeften van Beaulieu.

Tijdens het event neem je deel aan one-to-one meetings met Beaulieu en krijg je de kans om jouw cleantechoplossing voor te stellen aan de beslissingsnemers.

Wens je deel te nemen aan dit Meet the Buyer event? Contacteer dan Frans Snijkers door een e-mail te sturen naar frans.snijkers@cleantechflanders.com. Vermeld kort welke cleantechoplossing je wenst voor te stellen aan Beaulieu.

SCALE-UP is een samenwerking tussen vijf Europese cleantechclusters uit België, Denemarken, Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Zweden. Het doel is om samen de marktintroductie van innovatieve cleantechproducten of -diensten te versnellen. Meer weten over SCALE-UP?

Aankomende events

Aankomend event

Programma

10:00 Algemene inleiding + one-to-one-meetings part 1 (25 minutes per meeting)
12:00 Netwerklunch
13:30 one-to-one-meetings part 2 (25 minutes per meeting) + G-STIC
15:00 G-STIC

Locatie

Tour & Taxis
Avenue du Port/Havenlaan 86c
1000 Brussel