Inspirerende ondernemers vertellen op 24/10 in Zaventem hoe zij India veroverden

Catching the Indian tiger is een seminarie georganiseerd door de Belgisch-Indische Kamer van koophandel en industrie en richt zich zowel naar KMO’s, middelgrote bedrijven en multinationals die al zakendoen in India als naar bedrijven die er nog graag willen opstarten. 

Gastspreker Deepak Bagla, CEO van Invest India, fungeert als eerste aanspreekpunt voor potentiële investeerders. Invest India is een non-profit overheidsinstelling gelegen in New Delhi. Daarnaast komen de twee Belgische bedrijven Aliaxis en Europem getuigen hoe zij de Indiase markt veroverden. 

Aliaxis is wereldwijd één van de belangrijkste producenten van leidingsystemen in kunststof en dit specifiek voor de bouwsector. Het bedrijf is actief in 45 landen en heeft meer dan 16.200 werknemers. Ze bieden zowel gestandaardiseerde als op maat gemaakte producten aan. Hun hoofdkantoor ligt in Brussel. Europem in Lier is een cleantechbedrijf actief in ‘Environmental payback projects’. In 2012 hebben ze hun eerste project opgestart in India. 

Hoe kan jij als Vlaams bedrijf nu deel uit maken van dit succesverhaal? Naar wat is India juist op zoek en hoe kan jouw bedrijf die behoefte invullen? Luister naar de getuigenis van Laurent Lenoir van Aliaxis en Marcel Goemans van Europem en krijg meteen hands-on tips om de Indiase markt te veroveren.

Bekijk het volledige programma en schrijf je in

Aankomende events

Aankomend event