Stel jouw cleantechinnovaties voor aan de Chinese markt tijdens de missie van 17-22/11/19

Wil je met jouw cleantechbedrijf zakendoen in China? Neem dan deel aan de B2B cleantechmissie van 17 tot en met 22 november 2019. Op korte tijd kan je kennis maken met potentiële handelspartners in Shijiazhuang, Xi’an, Chengdu, Chongqing en Guangzhou.

Cleantechmissie gekoppeld aan de economische prinselijke missie van België naar China

Tijdens de cleantechmissie krijgen bedrijven de kans om op korte tijd verschillende Chinese bedrijven te ontmoeten die interesse hebben in Vlaamse cleantechdiensten en -producten. Ook bedrijfsbezoeken zijn mogelijk. De cleantechmissie vindt plaats in het kader van het I²PCC-project en is gelinkt aan de economische missie van België naar China, onder leiding van HKH Prinses Astrid. Bedrijven kunnen dus deelnemen aan beide missies.

Voor de meest recente info over het programma: klik hier.

Geïnteresserd?

 

Partners

Aankomende events

Aankomend event

Programma

17/11 Aankomst in Beijing
18/11 Cleantechtseminarie

Dit seminarie is in samenwerking met FIT, tijdens de economische missie en wordt gevolgd door een netwerkreceptie. Deelname is optioneel maar wel aangeraden. Voor dit luik moet je rechtstreeks inschrijven via de website van FIT.

18/11 of 19/11 Vertrek naar stad 1
19-20/11 Programma op maat in stad 1
20/11 Vertrek naar stad 2
21-22/11 Programma op maat in stad 2

 

Programmaonderdelen per stad/regio: B2B-kennismakingen, bijvoorbeeld tijdens een halve dag ontmoet je enkele bedrijven op maat, met daar eventueel een bedrijfs- of sitebezoek aan gekoppeld. Elk deelnemend bedrijf krijgt een programma op maat van de interessegebieden.